Bootcamp

Welkom bij gezelligste bootcampclub van Castricum en omgeving. Bij ons kun je samen in de natuur werken aan je lijf tijdens een afwisselende outdoor training. Wil je afslanken, je conditie verbeteren, leniger en sterker worden? Meld je dan aan voor een vrijblijvende gratis proefles. Ervaar de fysieke en mentale energieboost na elke training. Wij trainen op maandavond om 19.30 uur, start Onderlangs. En op vrijdagochtend om 8.45 uur op het strand van Castricum aan Zee. Wil je meedoen? Meld je dan aan.

Personal training

Personal is het belangrijkste woord in mijn training. Ik leer je graag kennen, je behoeften en wensen. Op basis daarvan werk ik trainend en coachend helemaal op jouw lijf geschreven. Eerlijk, gefocust en met aandacht. Ik werk volgens het Optimum Performance Model ©. Dit is een geïntegreerde fitnessaanpak waarbij we alle facetten van conditie inzetten; kracht, uithoudingsvermogen, balans, rompstabiliteit en snelheid. Alles is erop gericht om je fysiek en mentaal fit te krijgen en te houden. Wil je graag met familie, vrienden of kennissen trainen? Ook dat is mogelijk. Ik geef small group training voor groepen van van twee tot vier personen. Met dit aantal kan ik veel persoonlijke aandacht geven. Interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek

Bedrijfsfit

Fysiek en mentaal fit blijven wordt steeds belangrijker, ook in het werk. . Ik kom graag naar je locatie voor het trainen van je medewerkers, afdeling of management team. Omdat ieder mens en iedere groep anders is werk ik alleen met om maat gesneden programma’s op basis en jouw/jullie behoeften en wensen. Dit kan outdoor, maar ook indoor. Dit kan zijn intensief en/of mindfull. Met veel persoonlijke aandacht en plezier. Wil je fitte en energieke collega’s? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik weet zeker dat ik veel voor je kan betekenen.

Fietstraining

Ik mountainbike en wielren al ruim 25 jaar. Mijn fietservaring in combinatie met mijn vaardigheden en kennis als trainer/coach deel ik graag met je. Dit kan 1 op 1 of met een kleine groep. Tijdens de trainingen is er veel aandacht voor houding, techniek en bovenal fun. Wil je beter leren fietsen en je conditie verbeteren? Neem dan contact met mij op.

Nordic Walking

Wist je dat je met Nordic Walking 90% van al je spieren gebruikt en 20% meer calorieën verbrandt dan met normaal wandelen. Nordic Walking is een intensieve wandelvorm met een uitdagende techniek. Als gecertificeerd Nordic Walking instructeur leer ik je graag de bouwstenen van Nordic Walking in aantal sessies. Dit kan uiteraard 1 op 1 of in een kleine groep tot 8 personen. Het gebruik van Nordic Walking stokken is inbegrepen. Interesse? Neem dan contact met mij op.

NEEM CONTACT OP

SOCIALS