Leefstijl Coaching

Een gezonde leefstijl heeft vele voordelen. Je slankt af, je wordt fitter, je krijgt meer energie, je verlaagt de risco’s op welvaartsziektes en je verbetert je immuunsysteem. Het veranderen van je leefstijl is het aanpassen van je gedrag en je gewoonten. Dit is niet eenvoudig. Als gediplomeerd leefstijlcoach kan ik je hierbij helpen. Mijn coaching richt zich op de verschillende thema’s van leefstijl:beweging, voeding, ontspanning, slaap en stress management. In mijn visie zijn al deze onderdelen met elkaar verbonden en verdienen aandacht. Ik werk volgens het G.R.O.W. model ©. Mijn werkwijze is eerlijk en persoonlijk. In zes tot acht coachingsessies werken we doel -en actiegericht naar een gezonde leefstijl die bij jou past. Wil je graag je leefstijl verbeteren en hierdoor fysiek en mentaal fitter worden met het lijf dat bij je past? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met mij.

Stress Coaching

Ben je gestrest, overspannen of heb je het gevoel dat je opgebrand, burnt out raakt? Als mental coach en personal trainer help ik je graag met mijn kennis en vaardigheden. In beweging, in de natuur gaan we samen aan het werk zodat je mentaal en fysiek weer fit wordt. En bovenal weerbaarder tegen stress. Ik gebruik sport, beweging, mindfullness, koudwater- en ademhalingstechnieken als instrumenten in mijn coaching. Mijn werkwijze is persoonlijk, eerlijk en op maat. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

BedrijfsVitPlan

Duurzame inzetbaarheid is een mooie term voor gezonde en energieke werknemers. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat je energieker bent, meer druk aan kan en minder vaak ziek bent. Maar, wat is een gezonde leefstijl, hoe verbeter je je leefgewoontes en hoe zorg je er voor dat je werknemers een gezonde leefstijl hanteren? In 4 actieve workshops van elk 2 uur ga ik met jullie aan de slag. De 4 onderwerpen beweging, voeding, ontspanning en stress management worden uitgediept in verschillende interessante werkvormen. Na iedere workshop gaan deelnemers weg met een persoonlijke actieplan voor het verbeteren van hun leefstijl. Interesse in fitte en gezonde werknemers, neem dan contact met mij op.

Coaching By Cycling

Fietsen betekent voor mij vrijheid en ontspanning.  De ritmische, cyclische beweging van fietsen brengt je gelijk in het  hier en nu. Het brengt je in een flow en je bloed/energie gaat stromen. Je bent geconcentreerd bezig, je bent in balans en je hart, longen en spieren werken samen. Fietsen in de natuur heeft een directe positieve uitwerking op je mentale welzijn.

CoachingbyCycling heb ik ontwikkeld voor mensen die gestrest, overspannen of burnt out zijn. Voor mensen die  willen ontspannen en  voor mensen die willen beginnen met bewegen, maar niet weten hoe.

Graag deel ik mijn ervaring op het gebied van mountainbiken in combinatie met mindfullness en ademhaling. Het is fijn om samen naast elkaar te fietsen en bezig te zijn met het in balans brengen van je lichaam en geest in plaatas van dat er iemand tegenover je zit in een kantoor die je vragen stelt.  In 6 sessies van 90 minuten  breng ik je in beweging op de mountainbike op weg naar een fysiek sterk lichaam en mentaal fitte geest. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op.

NEEM CONTACT OP

SOCIALS