Bootcamp Castricum

Welkom bij OutdoorFit Castricum, de gezelligste bootcampclub van Castricum. Hard werken aan je conditie in de heerlijke buitenlucht. Bootcamp is een vorm van fitness waarmee iedereen, ongeacht leeftijd of niveau, zijn algehele fitheid kan verbeteren.

Wat is bootcamp?

Bootcamp is een outdoor fitnessles. De training vindt plaats in de buitenlucht en bestaat uit conditionele en spierversterkende oefeningen die functioneel bewegen bevorderen. Met bootcamptraining ervaar je de voordelen van een personal trainer gecombineerd met de gezelligheid van de groep. Je doet een diversiteit aan oefeningen die voornamelijk bestaan uit natuurlijke lichaamsbewegingen zoals duwen, trekken, werpen, tillen, springen en lopen. Of je nu met de hele groep, per twee of individueel aan het werk bent, de teamgeest zorgt er altijd voor dat je net dat beetje extra kan. Bootcamptrainingen zijn elke keer weer anders waardoor je gemotiveerd blijft.

Waarom bootcamp bij OutdoorFit Castricum?

Train op jouw niveau onder professionele begeleiding. Verbrand tot 900 calorieën per training. Geniet twee keer per week van training in de bewezen gezonde buitenlucht. Werk aan je conditie, gewichtsverlies, flexibiliteit en spierversterking. En dat allemaal in het prachtige duingebied van Castricum. Je kunt altijd meedoen en hoeft je niet vooraf aan te melden. Doordat de trainingen gevarieerd zijn, blijven de bootcamplessen leuk en uitdagend voor ieder fysiek niveau.

Voor ieder niveau?

De bootcamps zijn voor ieder fitheidsniveau toegankelijk. Een bootcamptraining bestaat altijd uit een combinatie van stukken hardlopen en krachtoefeningen. Daarbij maak ik creatief gebruik van onder andere bankjes, trappen, heuvels, grasveldjes, bomen en ook mede-sporters. Tijdens de training krijg je meerdere opties voor de oefeningen. Zo kun je de training zo licht of zo zwaar maken als je zelf wilt en/of kan.

Kortom, bij  OutdoorFit Castricum vindt iedereen een passende, uitdagende trainingsvorm.

Wil je bootcamp proberen?

Ontdek hoe jij met bootcamp bij Outdoorfit Castricum het wel volhoudt om aan je conditie en spierkracht te werken. Boek een gratis proefles en ervaar zelf wat bootcamp voor jouw fitheid kan betekenen.

Waar en wanneer?

Maandagavond 19.30 uur
In de winter trainen wij op het Stationsplein. Vanaf het voorjaar starten wij bij de parkeerplaats van Onderlangs en trainen wij in het duingebied achter de Papenberg.

Vrijdagochtend 8.45 uur
Op vrijdagochtend trainen wij op het strand van Castricum. Wij starten bij de parkeerplaats onder aan de heuvel.

Tarieven

De tarieven zijn heel simpel. Ik werk alleen met een strippenkaart en losse lessen. Je betaalt alleen als je komt en je zit niet vast aan een abonnement.

10 strippenkaart = €70,-

1 losse les = €7,50

Meld je nu aan