Wat vinden mijn klanten?

“Betrokken, motiverend & kundig. Dat is Rutger, ten voeten uit! Wat mij betreft is hij echt een topper en ben ik blij dat hij op mijn pad is gekomen.”

Marjon Huisman

“Na twee hersenoperaties heeft Rutger mij, bijna letterlijk, aan het handje genomen om weer te gaan sporten en daarmee niet alleen mijn lichamelijke conditie weer op peil te brengen maar ook het vertrouwen in mijn lichaam weer terug te krijgen.”

Marion Kool

“Bijna een jaar geleden ben ik met een zware depressie, burn-out en eetstoornis bij Rutger beland. Rutger nam me apart voor een prettig kennismakingsgesprek en vertelde me over het belang van correct ademhalen. Met een hartslagband om ben ik 3 x per week  gaan fietsen, te beginnen met 20 minuten, langzaam oplopend tot 45 minuten. Fysiek werd ik langzaam sterker. Rutger informeerde geregeld belangstellend en vertelde intussen over zijn eigen ontwikkeling, waardoor het vertrouwen in hem en mijn lijf groeide. We spraken over het verwerken van levensgebeurtenissen, ontwikkeling en het stellen van doelen, zowel fysiek als mentaal. Na 4 maanden fietsen en veel lopen in de buitenlucht, bouwde Rutger mijn programma uit met meer cardio en krachttraining. Ook over de therapieën die ik volg en over voeding wisselen we van gedachten. Rutgers leeftijd, kennis, ervaring en karakter maken dat hij mij ‘verstaat’ en ik leer van hem. Zijn begeleiding, de variatie in het programma en de resultaten die ik boek houden me gemotiveerd.

Monique Hultzer

Aangezien ik me heilig voor had genomen nooit meer een crashdieet te volgen, leek leefstijl coaching me wel wat. Een goede keuze, want in plaats van me blind te staren op calorieënligt de focus nu op de lifestyle (bewegenrustenvoeding, stress). Ik ben pas net begonnen, maar deze hernieuwde kennismaking met mijzelf zorgt nu al dat ik bewuster en energieker leef. Hulde aan Rutger die het laat lijken alsof ik het allemaal zelf heb bedacht. En dat bij een leefstijl waar ik zo naar verlangde, maar geen idee van had hoe ik het aan zou moeten vliegen.”
 

“Rutger is een coach waarbij ik me direct thuis voel. Eerlijk, vriendelijk, ervaren, begripvol en kwiek. Je voelt dat je hem (en jezelf) niet voor de gek hoeft te houden en dat is precies waar ik naar op zoek was. Ook fijn: hij is nooit te zwaar op de hand.” 

“Ik huiverde altijd om hulp te zoekenSimpelweg omdat ik bang was dat ik de coach om de tuin zou kunnen leiden met mijn praatjes. Of andersomdat de coach een te grote praatjesmaker zou zijnOngegronde angst, want vriendelijkheid gaat bij Rutger gewoon samen met een heldere aanpak en zijn visie snijdt hout.” 

Roos Stalpers

Waar ik voorheen een beetje van alles aan het doen was, heb jij me geholpen focus en richting te vinden. 
Je hielp me concreet afspraken maken.  Jij hebt mij begeleid met het maken van een planning, acties in mijn agenda te zetten en andere dingen die in de weg stonden even op de 2e plaats te zetten. Ik kreeg ook inspiratie van jou, om zelf verder te gaan zoekenBijvoorbeeld om te blijven zoeken naar een oplossing voor mijn langdurige blessure. 
 
Je bent rustigkalmbetrouwbar en serieus, waardoor praten makkelijk gaat. Je stelt ook goedgerichte vragen en herhaalt wat je van mij hebt gehoordDit helpt op twee vlakken: het helpt mij om te horen wat ik echt heb gezegd, en het maakt duidelijk dat wij elkaar begrijpen. Je noteert alles goed dat we weten waar we de keer daarvoor eindigde en je zorgt dat wij goed en duidelijk “huiswerk” afsprekenwaardoor de sessie eigenlijk door blijft werken. 

Susan Ailleris

Rutger ken ik al een tijd. Ik was een trouwe sporter bij zijn bootcamplessen. Heerlijk vond ik dat. Tot dat het langzaam voor mij een ‘moeten’ werd en ik hyperventilatie kreeg tijdens de lessen. Ik had helemaal geen zin meer om te sporten. Hierboven op kreeg ook nog een blessure. Ik kwam in gesprek met Rutger over zijn methode CoachingbyCycling, een mentale training op de fiets.  Samen met Rutger ging ik aan de slag om antwoord te krijgen op de vragen;  waar komt het ‘moeten’ en de hyperventilatie vandaag. Rutger zet je aan het denken, stelt de juiste vragen waardoor jezelf achter het antwoord komt. Hij geeft je inzichten op een hele prettige manier. Doordat je samen aan het fietsen bent praat je makkelijker en kwam ik snel ook op de valkuilen waar het mis ging met mijn ademhaling. Ik heb nu het punt bereikt waarin ik weer zin heb om te sporten en ben dit weer rustig aan het opbouwen. Zo fijn….!

Tonny

Betina Scaglione

NEEM CONTACT OP

SOCIALS