Bootcamp

Welkom bij gezelligste bootcampclub van Castricum en omgeving. Bij ons kun je samen in de natuur werken aan je lijf tijdens een afwisselende outdoor training. Wil je afslanken, je conditie verbeteren, leniger en sterker worden? Meld je dan aan voor een vrijblijvende gratis proefles. Ervaar de fysieke en mentale energieboost na elke training. Wij trainen op maandavond om 19.30 uur, start Onderlangs. En op vrijdagochtend om 8.45 uur op het strand van Castricum aan Zee. Wil je meedoen? Meld je dan aan.

Wat vinden mijn klanten?

ERVARING VAN

MARION KOOL

Na twee hersenoperaties heeft Rutger mij, bijna letterlijk, aan het handje genomen om weer te gaan sporten en daarmee niet alleen mijn lichamelijke conditie weer op peil te brengen maar ook het vertrouwen in mijn lichaam weer terug te krijgen.

ERVARING VAN

MARJON HUISMAN

Betrokken, motiverend & kundig. Dat is Rutger, ten voeten uit! Wat mij betreft is hij echt een topper en ben ik blij dat hij op mijn pad is gekomen.

ERVARING VAN

MONIQUE HULTZER

Bijna een jaar geleden ben ik met een zware depressie, burn out en eetstoornis bij Rutger beland. Zijn begeleiding, de variatie in het programma en de resultaten die ik boek houden me gemotiveerd.

Meld je nu aan