Je bent wat je eet!

Voed je cellen niet alleen je mond. 

Waarom eet je eigenlijk? Je eet om te leven en te kunnen doen wat je moet en wil doen. Voeding is brandstof, bouwstof en beschermstof. Lees meer… 

Je bent wat je eet, al je cellen waren ooit eten. Dus wil je graag een gezond gewicht, vitaliteit en een mooie uitstraling, eet dan zo puur en onbewerkt mogelijk.  Als je dit leest denk je wellicht; maar dan moet ik langer in de keuken staan. Het mooie is dat uit onderzoek is gebleken dat zelf koken betekent dat je juist  minder eet. Heb je tijdens het koken al erg veel trek, pak dan wat worteltjes, stukjes paprika of tomaatjes. Dus laad je boodschappenkar voortaan vol met zoveel mogelijk producten van de versafdelingen en eet jezelf gezond en vitaal. Wil je meer weten over goede functionele voeding dan advies aan je fitness trainer. Hier alvast de eerste tip:  

Denk vanaf vandaag bij alles wat je in je mond stopt, voed het mijn cellen of voed het alleen mijn mond. 

NEEM CONTACT OP

SOCIALS